Isbloggen

Isbloggen

Fel antal utdelade medaljer...

HemsidanSkapad av Admin 2013-01-02 22:22:13
Jag har ju sett det tidigare men det hhar fallit bort från radarn och inte blivit åtgärdat så för att komma ihåg att fixa felet så skriver jag ett inlägg här om det också... kanske funkar det!

På sidan "Medaljörer" på is-sm.se så är det något som inte stämmer!

År 1966 gick det inte att sära på Olle Loggert och Boo Johansson (Brasta) i klass 1 och därför delades guldet och inget silver utdelades! Så därför stämmer troligen summan utdelade SM-guld mellan 1958 och 2012, alltså totalt 199 st. (198 st + 2 x 0,5 st).

Men om nu detta stämmer så borde det ju vara 198 st utdelade SM-silver och inte 197 st så därför är det nog något som inte stämmer ändå. Och det har delats ut SM-brons också under alla år i alla klasser så den summan borde bli 199 st och inte 198 st.

Det är ett tidskrävande jobb att hitta de saknade medaljerna men någon dag ska jag ta mig an uppgiften så även den tabellen blir komplett, rätt ska vara rätt!

Resultatet blir att någon som redan är med i listan ska ha fler medaljer eller också att det helt enkelt är någon som saknas i listan... spänningen är ooooliiiidliiig! :-)

Olle Loggert med sitt halva SM-guld - Foto: Okänt (bild insänd av Eilert Gezelius)

MvH Kurre (admin@is-sm.se)

  • Kommentarer(0)//isbloggen.is-sm.se/#post3